4 Mart 2012 Pazar

notlar...

..düşünürdüm ki kelimelerin akışı hızlı olmalı. benim için böyle bir şey hiç mümkün olmadı herhalde. sıkıntılı zamanlardan geçerken ben hep unuttum kelimelerimi. sahip çıkacak vaktim hiç olmadı. bıraktım sonuna kadar öyle boşlukta yerini bulsun istedim. derdim hiçbir zaman belli bir legallikte yer alıyım olmadı. düşündüm ki derdim hep zaten belli legalliğin dışında olmaktı.


-biri bana 'bana biraz zaman ver' dediği anda düşündüğüm şey kimin zamanının istendiği. herkes kendi anında yaşıyor zaten. bu neden talep edilir ki! aslında kendi kendine söylenen bir şey daha çok.


-bazen düşünüyorum ki çok kalemsiz kaldım. sığlaştırılıyorum ya da buna izin veriyorum. kaçacak tek bir deliğimiz kalmamışken her bir yerlerimize pamuk tıkıştırılmışken nasıl olur da nefesimizi burnumuzdan alabiliriz! 


-altı çizilmiş çok kitap yok artık ikinci elcilerde. herkes nasıl okuyor ki kitapları?...

2 yorum:

  1. altı çizilmiş kitap yok demişsin bide beni dinle o zaman son yıllarda hiç kitap almadım elime çünkü e kitap okuyorum bazen sıkılıyorum gerçek bir kitap alayım elime diyorum kitapçıya gidiyorum orda kitabı okuyup çıkıyorum :)ne olacak bu bizim türklerin hali:)

    YanıtlaSil